TERMOPANE SRL

Suntem producator ferestre si usi cu o bogata experienta in domeniul Tamplariei si al PVC ului.Clientii nostrii care cumpara geamuri sunt intotdeuna multumiti de calitatea ferestrelor achizitionate. Geamurile termopan au devenit in ultima vreme o necesitate datorita calitatii si fiabilitatii produselor.

Termopane cu profil...., diferite culori si orice tip de geam termopan ! contact@

07XX ... ...

1

Termopane Brasov - ofertare online:Tel

Salamander bluEvolution 82 - Geam Termopan

Noua generatie a sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 camere, adâncime de 82 mm si este conceputa folosind o tehnologie sofisticata privind etansarea Aceasta conduce la o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica.
Folosirea aceleasi ranforsari metalice pentru toc, cercevea, teu si stulp asigura o prelucrare mult mai usoara.

Izolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura median? îmbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura împotriva vîntului si ploii

Date tehnice:

6 camere de izolare, 2 sau 3 garnituri, Uw = 1.0 W/m2K,

 

Salamander

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru solicitari de baza in constructia de obiecte . Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

2

Salamander Streamline

 

Salamander

 

Sistemul SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica,  stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani. 

Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1. Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor,  va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.

Se foloseste la: 
Ferestre termopan cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si pivotanta, usi termopan cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica.Date tehnice: 76 mm adancime constructiva, 5 sau 7 camere de izolare, 2 garnituri, izolare termica (fereastra cu sticla si armatura) Uf =0,86-1,3 W/m2K, protectie fonica pana la 47 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

 

 

3

Salamander bluEvolution 92

Salamander

Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Adamcimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si 
aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare 
influenteaza crucial performantele tehnice.

Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm.

 

Cere oferta de pret pentru Brasov: Tel.


Nume: *
Adresa Email: *
Mesaj: *

Contact Info:

Termopane Brasov SRL

Adresa showroom:
str.
Brasov,

contact@

Facebook Page

Pentru oferte si preturi de geam termopan , sau pentru comenzi mari contactati-ne la telefon 07xx . Oferim discounturi si eventual plata in rate . Suntem Numarul 1 in Brasov in productia de geamuri si usi termopan si oferim garantia serviciilor noastre.

Parteneri: Termopane Targoviste

Lucrari Recente

Contact Preturi Termopane Termopane Targoviste