Suntem producator ferestre si usi REHAU si Weiss cu o bogata experienta in domeniul Tamplariei si al PVC ului.Clientii nostrii care cumpara geamuri si usi sunt intotdeuna multumiti de calitatea produselor noastre. Geamurile termopan au devenit in ultima vreme o necesitate datorita calitatii si fiabilitatii produselor. Cautam colaboratori in fiecare judet.

 

0727 932 747

1

Tamplarie PVC - 3 camere

Rehau - Euro 60

Datorita diversitatii sale unice de programe , REHAU este liderul ofertantilor de solutii pe baza de polimeri in Europa in sectoarele sisteme pentru ferestre si fatade , tehnica instalatiilor si a proceselor precum si sistemelor de conducte pentru constructii subterane. Prin disponibilitatile sale tehnice de la " Centrul de inovatii in constructii" si prin competenta in instruire a Academiei REHAU, compania ofera o vasta consultanta tehnica si comerciala.

REHAU Basic Design (3camere de rupere termica) - culoare alb si maro (stejar auriu, mahon, stejar inchis ..

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru solicitari de baza in constructia de obiecte . Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact

 

2

Rehau Briliant - 5 camere

REHAU - Design 70

 

Sistemul economic cu adancime constructiva de 70 mm pentru constructia superiora de locuinte si spatii comerciale.Sistemul multicameral REHAU Thermo Design 70 ofera o solutie economica cu o mare diversitate pe adancimea constructiva de 70 mm. Sistemul este adecvat pentru utilizarea de la locuinte unifamiliale pana la obiective de mare amploare. Constructia sofisticata a sistemului faciliteaza punerea accentului pe izolarea termica sau pe statica deosebita.

Propietăţi:

Uf = 1,2 W/m²K (Euro Design 70 plus cu armătură cu barieră termică)

Uf= 1,3 W/m²K (Euro-Design 70 cu armare standard)

Izolarea fonică: până la Rw,P= 45 dB

Protecţie antiefracţie: până la clasa de rezistenţă 3 (WK3) ( ENV 1627)

Permeabilitatea la aer: clasa 4 (EN 12207)

Etanşeitatea la averse: până la clasa 9A (EN 12208)

3

REHAU GENEO® - 6 camere

REHAU GENEO®

 

 

GENEO® - Noua dimensiune in domeniul constructiei de ferestre-Profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO®GENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.
RAU-FIPRO,reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel. Prin RAU-FIPRO , dupa constructia avioanelor si Formula 1, acest compozit de fibre se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.

Cere oferta de pret :


Nume: *
Adresa Email: *
Mesaj: *

Contact Info

Pentru o colaborare va rugam sa ne contactati la 0721787806 ( firme )

 

 

 

Proiecte Recente

Contact Mobila Vanzari case Dambovita preturi termopane Iasi Termopane Targoviste Case de Vanzare