Suntem producator ferestre si usi REHAU si Weiss cu o bogata experienta in domeniul Tamplariei si al PVC ului.Clientii nostrii care cumpara geamuri Rehau sunt intotdeuna multumiti de calitatea ferestrelor achizitionate. Geamurile termopan au devenit in ultima vreme o necesitate datorita calitatii si fiabilitatii produselor.

0727 932 747

1

Ferestre si usi Rehau

Tamplarie PVC- Rehau - Geam Termopan

 

Datorita diversitatii sale unice de programe , REHAU este liderul ofertantilor de solutii pe baza de polimeri in Europa in sectoarele sisteme pentru ferestre si fatade , tehnica instalatiilor si a proceselor precum si sistemelor de conducte pentru constructii subterane. Prin disponibilitatile sale tehnice de la " Centrul de inovatii in constructii" si prin competenta in instruire a Academiei REHAU, compania ofera o vasta consultanta tehnica si comerciala.

 

REHAU Basic Design (3camere de rupere termica) - culoare alb si maro (stejar auriu, mahon, stejar inchis ..

 

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru solicitari de baza in constructia de obiecte . Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact

Numar de camere: 3 camere

Izolare termica: Uf= 1,6 W/m²K

Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)

Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

 

2

Rehau Thermo-Design 70

 

REHAU Euro 70 - 5 camere de rupere termica

 

Sistemul economic cu adancime constructiva de 70 mm pentru constructia superiora de locuinte si spatii comerciale.Sistemul multicameral REHAU Euro 70 ofera o solutie economica cu o mare diversitate pe adancimea constructiva de 70 mm. Sistemul este adecvat pentru utilizarea de la locuinte unifamiliale pana la obiective de mare amploare. Constructia sofisticata a sistemului faciliteaza punerea accentului pe izolarea termica sau pe statica deosebita.Rehau Euro 70 este profilul de elita al producatorului german, varianta cu 5 camere, clasa A, adancime 70mm, canat rotunjit sau drept, prezente atat in varianta alb, alb cu imitatie de lemn la exterior sau complet infoliate. Sunt folosite pentru a obtine cele mai elegante si mai expresive ferestre.

Descriere tehnica:

Adancime constructiva: 70 mm, Numar camere: 5 camere

Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K (Armare standard)

Izolare termica: cu armatura cu punte termica: Uf= 1,2 W/m²K

Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719)

Protectie Antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3 (DIN V ENV 1627)

Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055)

Solutie de constructie a colturilor anticondens

Posibilitatea de echipare cu geam compus din doua sau chiar trei foi de sticla cu o adancime totala a pachetului de pana la 32mm

 

 

3

REHAU Brillant- Design

REHAU Brillant -Design

 

Sistemul de profile cu adancime constructiva de 70 si 80 mm pentru constructii de calitate. Sistemul de profile REHAU Brillant- Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designului. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante , sau adancimea constructiva de 80 mm cu 6 camere , sistemul fonoizolant se adapteaza intotdeuna standardului consumului redus de energie. Aspectul estetic impecabil este realizat prin designul rotunjit sau oblic al canaturilor si al ramelor.

Adancime constructiva: 70 mm, Numar camere: 5 camere

Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K (Armare standard)

Izolare termica: cu armatura cu punte termica: Uf= 1,2 W/m²K

Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719)

Protectie Antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3 (DIN V ENV 1627)

Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055)

Posibilitatea de echipare cu geam compus din doua sau chiar trei foi de sticla cu o adancime totala a pachetului de pana la 32mm

 

 

GENEO® - Noua dimensiune in domeniul constructiei de ferestre-Profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO®GENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.
RAU-FIPRO,reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel. Prin RAU-FIPRO , dupa constructia avioanelor si Formula 1, acest compozit de fibre se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.

Adancime constructiva: 86 mm / garnitura mediana Numar camere: 6 camere

Izolare termica: Uf = pana la 0,85 W/m²K

Economie de energie: pana la 76% (baza de comparatie: fereastra lemn / PVC cu Uw =2,7 W/m²K)

Material: Compozit fibre RAU-FIPRO®, garnitura coextrudata,

Exterior: din RAU-PVC de cea mai buna calitate

Izolare fonica: pana la clasa 5 fara armare, Rw,P = 47 dB cu geam Rw = 50 dB

Protectie antiefractie: pana la clasa 3, pana la clasa 2 fara armare

 

Cere oferta de pret :


Nume: *
Adresa Email: *
Mesaj: *

Contact Info

Pentru ofete si preturi de geam termopan , sau pentru comenzi mari contactati-ne la telefon 0721 787806. Oferim discounturi si eventual plata in rate . Suntem foarte buni in productia de geamuri si usi termopan si oferim garantia serviciilor noastre.

Parteneri:

 

 

Proiecte Recente

Contact Mobila Vanzari case Dambovita preturi termopane Iasi Termopane Targoviste