Suntem dealer autorizat REHAU cu o bogata experienta in domeniul Tamplariei si al PVC ului.Clientii nostrii care cumpara geamuri Rehau sunt intotdeuna multumiti de calitatea ferestrelor achizitionate. Geamurile termopan au devenit in ultima vreme o necesitate datorita calitatii si fiabilitatii produselor.

0721 787806

1

Termopane Ieftine in rate

Tamplarie PVC- Rehau - Geam Termopan

 

Datorita diversitatii sale unice de programe , REHAU este liderul ofertantilor de solutii pe baza de polimeri in Europa in sectoarele sisteme pentru ferestre si fatade , tehnica instalatiilor si a proceselor precum si sistemelor de conducte pentru constructii subterane. Prin disponibilitatile sale tehnice de la " Centrul de inovatii in constructii" si prin competenta in instruire a Academiei REHAU, compania ofera o vasta consultanta tehnica si comerciala.

 

REHAU Basic-Design

 

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru solicitari de baza in constructia de obiecte . Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

2

Rehau Thermo-Design 70

 

REHAU Thermo- Design 70

 

Sistemul economic cu adancime constructiva de 70 mm pentru constructia superiora de locuinte si spatii comerciale.Sistemul multicameral REHAU Thermo Design 70 ofera o solutie economica cu o mare diversitate pe adancimea constructiva de 70 mm. Sistemul este adecvat pentru utilizarea de la locuinte unifamiliale pana la obiective de mare amploare. Constructia sofisticata a sistemului faciliteaza punerea accentului pe izolarea termica sau pe statica deosebita.

 

 

3

REHAU Brillant- Design

REHAU Brillant -Design

 

Sistemul de profile cu adancime constructiva de 70 si 80 mm pentru constructii de calitate. Sistemul de profile REHAU Brillant- Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designului. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante , sau adancimea constructiva de 80 mm cu 6 camere , sistemul fonoizolant se adapteaza intotdeuna standardului consumului redus de energie. Aspectul estetic impecabil este realizat prin designul rotunjit sau oblic al canaturilor si al ramelor.

 

GENEO® - Noua dimensiune in domeniul constructiei de ferestre-Profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO®GENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.
RAU-FIPRO,reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel. Prin RAU-FIPRO , dupa constructia avioanelor si Formula 1, acest compozit de fibre se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.

Cere oferta de pret :


Nume: *
Adresa Email: *
Mesaj: *

Contact Info

Pentru ofete si preturi de geam termopan , sau pentru comenzi mari contactati-ne la telefon 0721 787806. Oferim discounturi si eventual plata in rate . Suntem Numarul 1 in Romania in productia de geamuri termopane si oferim garantia serviciilor noastre. Termopane Bucuresti, Termopane Targoviste, Braila, Ploiesti, Galati

Parteneri: link-ul tau

 

 

Proiecte Recente

Link exchange pay day loans Mobila Rulouri exterioare Catalog amenajari Anunturi gratuite Zugraveli Referat Tipografii Sah online transport marfa Termopane Imobiliare Targoviste