Suntem producator ferestre si usi REHAU si WEISS cu o bogata experienta in domeniul Tamplariei de PVC si aluminiu.Clientii nostrii care cumpara geamuri Rehau sunt intotdeuna multumiti de calitatea ferestrelor achizitionate si in special a montajului de cea mai buna calitate. Geamurile termopan au devenit in ultima vreme o necesitate datorita calitatii si fiabilitatii produselor.

Termopane ieftine cu profil austriac WEISS PROFIL , diferite culori si orice tip de geam termopan

0727 932 747

1

Preturi Termopane Targoviste - 0727 932 747

Tamplarie PVC- Rehau - Geam Termopan

 

Datorita diversitatii sale unice de programe , REHAU este liderul ofertantilor de solutii pe baza de polimeri in Europa in sectoarele sisteme pentru ferestre si fatade , tehnica instalatiilor si a proceselor precum si sistemelor de conducte pentru constructii subterane. Prin disponibilitatile sale tehnice de la " Centrul de inovatii in constructii" si prin competenta in instruire a Academiei REHAU, compania ofera o vasta consultanta tehnica si comerciala.

 

REHAU Basic-Design

 

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru solicitari de baza in constructia de obiecte . Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

2

Rehau Thermo-Design 70

 

REHAU Thermo- Design 70

 

Sistemul economic cu adancime constructiva de 70 mm pentru constructia superiora de locuinte si spatii comerciale.Sistemul multicameral REHAU Thermo Design 70 ofera o solutie economica cu o mare diversitate pe adancimea constructiva de 70 mm. Sistemul este adecvat pentru utilizarea de la locuinte unifamiliale pana la obiective de mare amploare. Constructia sofisticata a sistemului faciliteaza punerea accentului pe izolarea termica sau pe statica deosebita.

Propietăţi:

Uf = 1,2 W/m²K (Euro Design 70 plus cu armătură cu barieră termică)

Uf= 1,3 W/m²K (Euro-Design 70 cu armare standard)

Izolarea fonică: până la Rw,P= 45 dB

Protecţie antiefracţie: până la clasa de rezistenţă 3 (WK3) ( ENV 1627)

Permeabilitatea la aer: clasa 4 (EN 12207)

Etanşeitatea la averse: până la clasa 9A (EN 12208)

 

3

REHAU Brillant- Design

REHAU GENEO®

 

 

GENEO® - Noua dimensiune in domeniul constructiei de ferestre-Profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO®GENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.
RAU-FIPRO,reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel. Prin RAU-FIPRO , dupa constructia avioanelor si Formula 1, acest compozit de fibre se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.

Cere oferta de pret Targoviste :


Nume: *
Adresa Email: *
Mesaj: *

Contact Info:

Adresa showroom:
str.Colonel Baltaretu, nr.36
Targoviste-Dambovita, 130022

email: thermorehau@gmail.com

Pagina de Facebook - poze lucrari

Pentru oferte si preturi de geam termopan , sau pentru comenzi mari contactati-ne la telefon 0727 932 747. Oferim discounturi de pana la 35% la profilul Weiss. Suntem Numarul 1 in Dambovita in productia de geamuri si usi termopan. Oferim garantia serviciilor noastre.

Ofertare online de pret la nr de tel:

0727 932 747

Parteneri : Termopane Targoviste

Showroom Targoviste

Link exchange Termopane Gaesti Termopane Pucioasa Termopane Dambovita TITU FIENI MORENI