Panelurile decorative sunt o alternativa ecomica la uşile clasice de tip termopan. Ele garanteaza un pret scazut şi o varietate mult mai mare decât cele cu termopan. Multitudinea modelelor ofera o adaptabilitate uşoara orcarui tip de cladire, casa.

0721 787806

1

Panel Decorativ

paneluri decorative

Panel Ornamental

Panelurile comercializate de noi se compun din panelul de PVC, din umplutura de polistiren extrudat, şi elementele decorative (sticla ornamentala, baghete decorative, fir de plumb). Panelurile sandwich le echipam (la cerinta) cu OSB. Dimensiunea STANDARD este de 800*1940 mm pt. coala mare si 400*1940 mm pt. luminatorul lateral, iar dimensiunile EXTRA sunt de 900*2100 mm pt. coala mare si 450*2100 mm pt. luminatorul lateral.

2

Panel Ornamental cu sticla sablata

panel-ornamental

Sticlă sablată

Sticla sablată poate fi simplă sau cu model. Sablarea este folosită ca procedeu de prelucrare a sticlei pentru înfrumusetarea acesteia, putând fi create diverse modele ce iau naştere prin alternanța dintre zone clare şi zone mătuite mecanic cu ajutorul nisipului de cuarț.

Varietatea sticlelor şi baghetelor ornamentale le confera o bogatie estetica superiora.Panelurile din PVC totodată sunt foarte bune izolatoare termice şi fonice.

 

3

Vitralii

panel-vitralii

Modele sticlă cu rășină

Raşina este o alternativă la varianta aplicație fir de plumb. Conturul modelelor poate fi făcut în următoarele culori: negru, satin, auriu, argintiu sau transparent. Acesta se aplică doar pe o față a sticlei şi este situat în interiorul termopanului. Modelele cu raşină se pot realiza doar pe următoarele sticle ornamentale: float, nisip alb, nisip bronz, sablat, fumuriu, screen, chinchila alb, chinchila bronz.

 

Cere oferta de pret :


Nume: *
Adresa Email: *
Mesaj: *

Contact Info

Pentru ofete si preturi de panel ornamental, sau pentru comenzi mari contactati-ne la telefon 0721 787806. . Suntem Numarul 1 in productia de geamuri si usi termopan si oferim garantia serviciilor noastre.

Parteneri:

 

 

Proiecte Recente

Contact Mobila Vanzari case Dambovita preturi termopane Iasi Termopane Targoviste