Punem la dispozitie de asemenea o gama larga de jaluzele verticale si orizontale de cea mai buna calitate cu preturi incepand de la 38 RON. Pentru detalii contactati-ne avand la indemana masura jaluzelelor dorite. Produsele au garantie 12 luni si pot fi livrate si prin posta.

0727 932 747

Jaluzele Verticale si Orizontale Targoviste

Avantaje:

permit controlarea cu usurinta a intensitatii luminii pe durata zilei si pot fi realizate cu diferite sisteme de manevrare; de la simpla actionare manuala pana la sisteme de comanda electrice cu intrerupator sau telecomanda si actionari automatizate bazate pe senzori; au posibilitatati multiple de montare; se pot monta pe plafon casetat, rigips, lemn, beton; se pot monta inclusiv pe plafon inclinat;  asigura adaptarea la cerintele clientului; dimensiunile la care jaluzelele se executa sunt exact cele de care aveti nevoie; toate materialele sunt conforme cu standardele europene de calitate.


Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale se gasesc într-o gama foarte variata de modele si culori, putând fi folosite cu succes în decoratiuni interioare, dand o nota eleganta si distinsa si avand functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara oricarei activitati

Materialele folosite de noi pentru jaluzele verticale sunt de cea mai buna calitate. Lamelele textile sunt impregnate cu rasini poliuretanice ceea ce le asigura tinuta si o durabilitate sporita, efecte antistatice , buna stabilitate termica si cromatica , lavabilitate manuala .Lamelele jaluzelelor textile sunt tratate antistatic, jaluzelele sunt lavabile in diverse tipuri de tesaturi si culori .Culorile jaluzelelor au stabilitate la spalat si rezista la expuneri prelungite la lumina solara intensa si caldura.


Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate exceptionala si asigura un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.
Lamelele sunt realizate din banda de aluminiu de 24mm si intr-o diversitate de culori deosebite.

Optional se poate adauga un sistem de ghidaj ce permite deschiderea ferestrelor pe oscilo batant jaluzele orizontale se pot ridica /cobora pana la nivelul dorit.

Acestea prezinta un interes ridicat, pentru ca, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, protejand persoanele din incapere de privirile nedorite.

Garantia pentru jaluzele orizontale este de 24 luni integral.

Jaluzele Verticale si Rulouri exterioare


Nume: *
Adresa Email: *
Mesaj: *

Contact Info:

Adresa showroom:
str.Colonel Baltaretu, nr.36
Targoviste-Dambovita, 130022

email: thermorehau@gmail.com

Pagina de Facebook - poze lucrari

Pentru oferte si preturi de jaluzele verticale, rulouri exterioare, usi de garaj, contactati-ne la telefon 0727 932 747. Suntem printre primii in Dambovita. Oferim garantia serviciilor noastre.

Ofertare online de pret la nr de tel:

0727 932 747

Parteneri : Termopane Targoviste

Showroom Targoviste

Link exchange Termopane Gaesti Termopane Pucioasa Termopane Dambovita TITU FIENI MORENI