Suntem producator ferestre si usi REHAU si Weiss cu o bogata experienta in domeniul Tamplariei si al PVC ului.Clientii nostrii care cumpara geamuri si usi sunt intotdeuna multumiti de calitatea produselor noastre. Geamurile termopan au devenit in ultima vreme o necesitate datorita calitatii si fiabilitatii produselor. Cautam colaboratori in fiecare judet.

0727 932 747

1

Tamplarie PVC- Iasi

 

 

REHAU Basic Design (3camere de rupere termica) - culoare alb si maro (stejar auriu, mahon, stejar inchis ..

 

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru solicitari de baza in constructia de obiecte . Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact

Numar de camere: 3 camere

Izolare termica: Uf= 1,6 W/m²K

Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4 (VDI 2719)

Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

 

2

Rehau Thermo-Design 70

 

REHAU Euro 70 - 5 camere de rupere termica

 

Sistemul economic cu adancime constructiva de 70 mm pentru constructia superiora de locuinte si spatii comerciale.Sistemul multicameral REHAU Euro 70 ofera o solutie economica cu o mare diversitate pe adancimea constructiva de 70 mm. Sistemul este adecvat pentru utilizarea de la locuinte unifamiliale pana la obiective de mare amploare. Constructia sofisticata a sistemului faciliteaza punerea accentului pe izolarea termica sau pe statica deosebita.Rehau Euro 70 este profilul de elita al producatorului german, varianta cu 5 camere, clasa A, adancime 70mm, canat rotunjit sau drept, prezente atat in varianta alb, alb cu imitatie de lemn la exterior sau complet infoliate. Sunt folosite pentru a obtine cele mai elegante si mai expresive ferestre.

3

REHAU Brillant- Design

GENEO® - Noua dimensiune in domeniul constructiei de ferestre-Profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO®GENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.
RAU-FIPRO,reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel. Prin RAU-FIPRO , dupa constructia avioanelor si Formula 1, acest compozit de fibre se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.

Adancime constructiva: 86 mm / garnitura mediana Numar camere: 6 camere

Izolare termica: Uf = pana la 0,85 W/m²K

Economie de energie: pana la 76% (baza de comparatie: fereastra lemn / PVC cu Uw =2,7 W/m²K)

Cere oferta de pret Iasi:


Nume: *
Adresa Email: *
Mesaj: *

Contact Info

Pentru o colaborare va rugam sa ne contactati la 0721787806 ( firme )

 

 

Proiecte Recente

Contact Mobila Vanzari case Dambovita preturi termopane Iasi Termopane Targoviste